Educatie timpurie

  Educație timpurie (primii pași- 3 ani)

Cât de mult se poate descurca un copil independent și ce poate face atunci când este susținut de un adult sau de un coleg de aceeași vârstă? Cât de mult ajutor are nevoie un copil pentru a efectua cu succes o sarcină fără asistență din partea altora? Scopul nostru este de a instrui profesioniști în sprijinirea copiilor mici în dezvoltarea lor, astfel încât să putem trata personalizat copiii în clasă, în funcție de nevoile lor. Programul nostru susține activități în sistem de creșă

-Activități educaționale, artă,  lucru manual, dezvoltare motrică, activități distractive, dezvoltare socială și emoțională, dezvoltarea limbajului, activități de lucru în echipă, mindfulness, educație financiară etc.

-Orar flexibil

-Două mese principale și două gustări asigurate în colaborare cu micro-fermele  bio și atent selectate de medicul nutriționist.

-Transport asigurat la cerere.(Contra-Cost)

-Acces la cursurile de limba engleză Cambridge susținute de lectori acreditați.(Contra-Cost)

-Program de relaxare.

-Pedagogi specializați.

-Consult medical asigurat de medicul pediatru și asistență medicală.

-Discount pentru atelierele desfășurate în weekend și pentru activitățile din seria „seri la noi”.

 

Copiii pot avea transportul asigurat în funcție de cerințe. Fiecare zi va începe ținând cont de sănătatea fizică și mentală a copiilor. După un control medical de rutină servim mic dejunul bogat în nutrienți și alimente bio aduse în colaborare cu micro-ferme. Cei mici vor beneficia în timpul programului de două mese principale (mic dejun și prânz) și de două gustări, toate păstrând același standard ridicat de calitate.

Fiecare întâlnire de dimineață va debuta cu exerciții de mindfulness, care au ca beneficii: îmbunătățirea abilităților sociale, creșterea capacității de a fi atent la sine și la cei din jur, îmbunătățirea rezultatelor academice prin creșterea puterii de concentrare, îmbunătățirea memoriei, creșterea flexibilității cognitive și creative, stare generală de bine.

Cu un start bun, continuăm ziua prin activități practice, lucru manual, dezvoltare motrică, activități distractive, dezvoltare socială și emoțională, dezvoltarea limbajului, activități de lucru în echipă. La toate acestea adăugăm joaca liberă și jocurile copilăriei, desfășurate în spațiul exterior special creat pentru ca cei mici să se poată destinde și conecta cu natura.

Somnul ajută corpul și creierul să crească și să se dezvolte. Programul celor mici de somn de după amiază este o parte importantă din rutina zilnică, pentru ca după trezire cei mici să fie apți pentru o nouă sesiune de asimilare de informații prin activități și joacă.

Ținem cont de programul dumneavoastră încărcat, de aceea vă oferim program flexibil, la alegere, de preluare a copilului de la sediul Lotus Academy. Fie că optați pentru orele 13:30, 17:00 sau 18:30, noi va așteptăm cu un ceai cald pentru a sărbători împreună o zi reușită!

Sunt oamenii care vor influența foarte mult creșterea sănătoasă a copiilor noștri. De aceea, am ales să colaborăm cu oameni care au experiență, care văd în această meserie în primul rând slujirea copiilor, care știu să primească bucuria din ochii copiilor, care înțeleg că problemele personale nu au loc în jurul celor mici.  Pedagogii noștri sunt testați psihologic periodic, pentru că ne pasă de bună starea tuturor oamenilor implicați. Pedagogii sunt regizori, actori și spectatori în povestea noastră.

Programul Educație timpurie cuprinde atât activitățile de dezvoltare desfășurate zilnic cât și notiuni introductive in limba engleza

Cei mici vor începe întâlnirea de dimineață prin mindfulness și se vor bucura de activități atât în interior cât și în spațiul generos exterior.

 

Se va stabili o intalnire cu parintii si copilul pentru ca dumneavoastră să urmăriți starea generală a copilului și pentru a putea lua o decizie corectă. Urmează apoi o întâlnire cu părinții la care noi vă vom răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor adresate. Înscrierea se face atât fizic, la sediul nostru cât și online, pe baza unui formular care nu durează mai mult de câteva minute.

Plata se face prin transfer bancar sau cash la sediul nostru și se emit documente fiscale.

Vă punem la dispoziție trei variante de program iar prețurile se modifică în funcție de opțiunea aleasă, după cum urmează:

8:00- 13:30 – 380 euro

8:00- 17:00- 460 euro

8:00- 18:30- 500 euro

O zi – 35 euro (Include 2 mese, 2 gustari si toate activitatile zilei)

O noapte / Sleepover – 47 euro ( Minimum 4 copii , include: cina si mic-dejun) . Program: 19:30-8:30

Reducere 10% pentru 1 zi + 1 noapte

LUNI-VINERI

Educație timpurie:
(Primii pasi – 3 ani)
8:00- 8:30 Triaj
8:30- 9:00 Mindfulness
9:00- 9:30 Mic dejun
9:30- 11:00 Program educațional
11:00- 11:15 Gustare de fructe
11:15- 12:00 Limba engleză
12:00- 13:00 Jocuri și activități didactice în aer liber
13:00- 13:30 Masă de prânz
13:30-15:45 Program de odihnă
15:45- 16:00 Gustare
16:00-17:00 Activitate practică
17:00- 18:00 Activități opționale
18:00- 18:30 Jocuri dezvoltare personală.