Limba engleza


Într-o lume în care globalizarea a devenit cel mai popular fenomen de distribuție a deciziilor la nivel mondial, limba engleză este un „must know”.

Fiecare cursant înscris este plasat în grupa de studiu potrivită nivelului de cunoștințe deținut. Manualele și materialele de studiu utilizate în cadrul cursurilor sunt originale Cambridge University Press, în activități punându-se accentul pe exerciții de scriere, citire, ascultare și vorbire.

Experiența la catedră și relaționarea cu elevii  sunt factorii cei mai importanți în selectarea lectorilor noștri. Încurajăm în același timp descoperirea unor noi talente care respectă criteriile de calificare profesională și care cred și susțin valorile Lotus Academy.

Coordonatorul nostru pentru limba engleză a debutat în domeniul învățământului încă din adolescență, alegând să urmeze cursurile liceului pedagogic al Colegiului Național Constantin Cantacuzino. De atunci și până în prezent sunt 15 ani de experiență de predare, 10 dintre ei fiind exclusiv limba engleză după modelul Britanic. Predarea internațională (Marea Britanie, Iordania) dar și națională (atât în stuctura de privat cât și în școlile de stat), sesiuni de grup, individuale, fizice și online, relaționarea călduroasă și abordarea unică a metodei de lucru, definesc coordonatorul nostru ca fiind Miss Diana, lector Cambridge.

Cursurile au loc zilnic pentru cursanții înscriși la programele noastre dar pot fi desfășurate și cu o frecvență  mai redusă, la cerere. Durata unei ședințe este de o oră  sau două, putând opta pentru ședințe de grup sau individuale, atât fizic la sediul Lotus Academy, cât și online.

Prețurile diferă în funcție de modelul de studiu ales.

Prima întâlnire va fi gratuită, o zi la Lotus Academy, pentru ca dumneavoastră să urmăriți starea generală a copilului și pentru a putea lua o decizie corectă. Urmează apoi o întâlnire cu părinții la care noi vă vom răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor adresate. Înscrierea se face atât fizic la sediul nostru, cât și online pe baza unui formular care nu durează mai mult de câteva minute.

Plata se face prin transfer bancar sau cash la sediul nostru și se emit documente fiscale.