Limba romana


Cursul își propune să dezvolte interesul cursanților și să crească nivelul cunoștințelor prin crearea lecțiilor atât de grup cât și individuale, prin păstrarea farmecului poveștilor din copilărie și adăugarea elementelor de noutate dar și prin abordarea gramaticii limbii române într-un mod accesibil diferitelor stiluri de studiu.

Urmărim aprofundarea cunoștințelor de literatură și gramatică punându-le în practică prin exerciții de dezbatere. Rezultatele vor vorbi de la sine fie că vorbim de preșcolari, elevi din ciclurile primare și gimnaziale, liceeni, pregătire pentru examenele de nivel, evaluare națională sau bacalaureat.

Experiența de predare și lucru cu elevii sunt factorii cei mai importanți în selectarea pedagogilor noștri. Încurajăm în același timp descoperirea unor noi talente care respectă criteriile de calificare profesională și care cred și susțin valorile Lotus Academy.

Cursurile au loc săptămânal, pot fi si personalizate la cerere. Durata unei ședințe este de o ora sau două. Se poate opta pentru ședințe de grup sau individuale, atât fizic la sediul Lotus Academy cât și online.

Prețurile diferă în funcție de modelul de studiu ales.

Se va stabili o întâlnire cu părinții si copilul la care noi vă vom răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor adresate. Înscrierea se face atât fizic la sediul nostru, cât și online pe baza unui formular care nu durează mai mult de câteva minute.

Plata se face prin transfer bancar sau cash la sediul nostru și se emit documente fiscale.