Matematica interactiva


Câți dintre noi avem trac de matematică din cauza anumitor factori declanșatori din copilărie? Matematica interactivă își propune să schimbe focusul cursanților de la ‘nu înțeleg’ la ‘cum aș putea să știu mai mult’? Rezultatele vor vorbi de la sine, fie că vorbim de preșcolari, elevi din ciclurile primare și gimnaziale, liceeni, pregătire pentru examenele de nivel, evaluare națională sau bacalaureat.

Experiența de predare și lucru cu elevii sunt factorii cei mai importanți în selectarea pedagogilor noștri. Încurajăm în același timp descoperirea unor noi talente care respectă criteriile de calificare profesională și care cred și susțin valorile Lotus Academy.

Cursurile au loc saptamnal, pot fi si personalizate la cerere. Durata unei ședințe este de o ora sau două, putând opta pentru ședințe de grup sau individuale, atât fizic la sediul Lotus Academy cât și online.

Prețurile diferă în funcție de modelul de studiu ales.

Se va stabili o întâlnire cu părinții si copilul la care noi vă vom răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor adresate. Înscrierea se face atât fizic la sediul nostru, cât și online pe baza unui formular care nu durează mai mult de câteva minute.

Plata se face prin transfer bancar sau cash la sediul nostru și se emit documente fiscale.