Before after school

BEFORE & AFTER SCHOOL

Pe lângă avantajul de a susține cursanții în rezolvarea temelor pentru acasă, programul permite copiilor să se distreze într-o atmosferă relaxată, promoveză noi interese și inspiră curiozitatea intelectuală.

Acces la cursurile de limba engleză Cambridge susținute de lectori acreditați.(Contra-Cost)

– Efectuarea temelor obligatorii, activități educaționale, artă,  lucru manual, dezvoltare motrica, activități distractive, dezvoltare socială și emoțională, dezvoltarea limbajului, activități de lucru în echipă, mindfulness, educație financiară etc.

– Orar flexibil.

– O masă principală și gustare la ore fixe, asigurate în colaborare cu micro-fermele bio și atent selectate de către medicul nutriționist. (Contra-Cost)

– Transport asigurat la cerere. (Contra Cost)

– Acces la cursurile de limba engleză Cambridge susținute de lectori acreditați.(Contra Cost)

– Consiliere psihologică. (Semestriala)

– Pedagogi specializați.

– Asistență medicală. (Contra-Cost)

– Discount pentru atelierele desfășurate în weekend și pentru activitățile din seria „seri la noi”.

Asigurăm transportul copiilor la cerere(contra-cost), fiind preluați indiferent de ora la care vă doriți să înceapă programul de Before/After school.

Copiii vor primi o masă principală și o gustare, au posibilitatea să se implice activ în organizarea acestora, învățând astfel regului de conduită, lucru în echipă, nutriție și gestionare a timpului.

Programul cuprinde zilnic efectuarea temelor obligatorii și activități special destinate dezvoltării fizice, intelectuale, mentale, spirituale. Ne asigurăm că la finalul fiecărei activități copiii au timp pentru relaxare în stilul propriu fiind atent supravegheați. Astfel evităm suprasolicitarea și pierderea interesului pentru participare în cadrul activităților.

Programul se încheie în funcție de orarul pentru care ați optat, urmând ca a doua zi să scriem o altă pagină din povestea Lotus Academy.

Experiență în domeniu, dedicare, răbdare, metode interactive de predare, dezvoltare pedagogică continuă, păstrarea unui mediu sigur, sunt aspecte ce împreună formează echipa de pedagogi Before/ After School Lotus Academy. Ei sunt cei care îi vor învața pe copiii noștri să „citească harta și să cucerească teritorii”.

Ne dorim să petreceți cât mai mult timp liber cu copiii, de aceea noi ne asumăm ca temele obligatorii să fie mereu efectuate cu seriozitate. Echipa noastră de pedagogi se va asigura ca fiecare elev să primeasc ă suportul educațional de care are nevoie pentru a aprofunda cunoștințele studiate la școală, adăugând și altele noi.

Copiii vor avea timp dedicat și activităților fizice, de îmbogățire a vocabularului , dezvoltare motrica, dezvoltarea atenției, exersarea vorbitului în public și jocuri de dezvoltare a stimei de sine, dezvoltarea inteligenței emoționale etc.,  vor participa la cursurile de Limba engleză desfășurate prin metodologia Cambridge( contra-cost) și susținute de lectori acreditați.

La cerere, fiecare elev poate opta pentru anumite opționale din gama largă pusă la dispoziție.

Se va stabili o întâlnire cu părinții și copilul pentru ca dumneavoastră să urmăriți starea generală a copilului și pentru a putea lua o decizie corectă. Urmează apoi o întâlnire cu părinții la care noi vă vom răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor adresate. Înscrierea se face atât fizic, la sediul nostru cât și online, pe baza unui formular care nu durează mai mult de câteva minute.

Plata se poate face prin transfer bancar, cash sau prin plata cu cardul la sediul nostru și se emit documente fiscale.

Taxa de înscriere – 350 lei

Taxă pachet educațional – 500 lei / an / copil

1 zi – 175 lei + cost masă

1 noapte / sleepover – 235 lei (minimum 4 copii) + cost masă. Program: 19:30 – 8:30.

Reducere 10% pentru 1 zi + 1 noapte

LUNI-VINERI

Before school:
8:00- 8:30 Triaj
8:30- 9:00 Mindfulness
9:00- 09:30 Mic dejun
9:30- 11:00 Efectuarea temelor
11:00- 11:15 Gustare de fructe
11:15-12:00 Jocuri și activități didactice în aer liber
12:00- 13:00 Limba engleză.

LUNI-VINERI

After school:
11:00- 11:15 Triaj
11:15-12:00 Jocuri și activități didactice în aer liber
12:00-13:00 Limba engleză
13:00-13:45 Masă de prânz
13:45-15:45 Efectuarea temelor
15:45-16:00 Gustare
16:00-17:00 Activitate practică
17:00-18:00 Activități opționale
18:00-19:00 Jocuri dezvoltare personală.