Contact

Șoseaua Pipera-Tunari 106-108

Urmărește-ne activitatea prin mediul online: Facebook/ Instagram.

Vino în Pipera să ne cunoști personal: Șoseaua Pipera-Tunari 106-108

Trimite-ne email la adresa: info@lotusacademy.ro

Sună-ne la: 0722.304.607

Prima întâlnire va fi gratuită, o zi la Lotus Academy, pentru ca dumneavoastră să urmăriți starea generală a copilului și pentru a putea lua o decizie corectă. Urmează apoi o întâlnire cu părinții la care noi vă vom răspunde tuturor nevoilor și întrebărilor adresate. Înscrierea se face atât fizic la sediul nostru, cât și online pe baza unui formular care nu durează mai mult de câteva minute.

Plata se face prin transfer bancar sau cash la sediul nostru și se emit documente fiscale.

Vizitează secțiunea opționale/ weekend/ ateliere sau urmărește paginile oficiale de social media ( Instagram/ Facebook) și alege activitățile care rezonează cel mai mult cu copilul tău. Apoi contactează-ne telefonic 0722.304.607/ info@lotusacademy.ro pentru a rezerva un loc.

Suntem mereu deschiși noilor colaborări. Credem că împreună putem face o lume mai bună pentru cei mici, de aceea va încurajăm să ne scrieți ideile la adresa de email info@lotusacademy.ro

Suntem permanent în căutare de oameni de calitate care vor să facă parte din povestea noastră. Vizitează secțiunea Ce urmărim și dacă tu crezi în aceleași valori și le promovezi, te invităm să ne trimiți CV-ul tău la  adresa de email info@lotusacademy.ro însoțit de o descriere profesională.

Scrie-ne la adresa de email info@lotusacademy.ro (vreau să mă implic!) iar noi te vom integra cu drag în echipa noastră de voluntari. Implicarea ta contează pentru că împreună facem lucrurile să se întâmple!

Vizitează secțiunea blog, paginile oficiale de social media sau lasă-ne datele tale în formularul de mai jos pentru a primi automat noutăți.

    Dacă simți că te pasionează scrisul și ai ceva de spus în domeniul educației, te invităm să împărtășești cu publicul larg aceast talent. Articolele create vor fi originale, tehnoredactate de noi, dar tu vei fi autorul. Trimite-ne un email la adresa info@lotusacademy.ro (vreau să scriu) care să conțină textul pe care dorești să îl promovezi.